FERNLEIGH RESIDENCE

CLIENT BRIEF: A new in-ground pool and outdoor entertaining area, renovations to the kitchen, dining, office and living areas, and the incorporation of a third bedroom. SOLUTION: Building an L-shaped pool with a large deck that connects the indoor and outdoor spaces, relocating the living and dining areas while retaining a link to a newly re-configured kitchen and creating a free-flowing entertaining area both indoors and out. The office was also redesigned and a new children’s room was constructed in the space previously occupied by the old living room and now has direct access to the kids playroom, laundry and newly refurbished bathroom. The overall solution separates the bedrooms from the entertaining and living areas, whilst making the most of the views, the outdoor areas, and the new pool and deck, all the while maintaining the old charming character of the house.
 

Other Projects

WATEGOES RESIDENCE
COORABELL RESIDENCE
FERNLEIGH RESIDENCE
BYRON RESIDENCE
EWINGSDALE RESIDENCE
BANGALOW RESIDENCE
FEDERAL RESIDENCE
SKINNERS SHOOT RESIDENCE
STAGHORN RESIDENCE
SYDNEY PROJECTS