STAGHORN RESIDENCE

CLIENT BRIEF:
To design a suburban house and sepearte studio with modern aesthetic, working with a difficult shaped block and tight budget.

SOLUTION: Responding to the constrained shape of the block our solution was to use the building to create a U shaped courtyard that focussed upon the pool area. This U shaped format gives privacy to the outdoor areas and also allowed the seperate studio to be a private wing of the house while keeping the integrity of the design of the building as a whole.

OTHER PROJECTS

WATEGOES RESIDENCE
COORABELL RESIDENCE
FERNLEIGH RESIDENCE
BYRON RESIDENCE
EWINGSDALE RESIDENCE
BANGALOW RESIDENCE
FEDERAL RESIDENCE
SKINNERS SHOOT RESIDENCE
STAGHORN RESIDENCE
SYDNEY PROJECTS
ZaherArchitects-Logo-ZA-white-min

P   :  (02) 66 849 408
M  :  0414 974 088
E   :  infor@zaherarchitects.com.au